CICLES FORMATIUS | Nivell | Centre | Lloc |
---|---|---|---|
Elaboració de productes alimentaris – NOU | CFGM | INS Montsià | Amposta |
Forneria, pastisseria i confiteria | CFGM | INS Dertosa | Tortosa |
Processos i qualitat en indústries alimentàries | CFGS | INS Montsià | Amposta |
Indústries alimentàries

Indústries alimentàries

CFGM ELABORACIÓ PRODUCTES ALIMENTARIS
Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Principis de manteniment electromecànic
Matèries primeres en la indústria alimentària
Operacions de condicionat de matèries primeres
Tractaments de transformació i conservació
Processament de productes alimentaris
Processos tecnològics en la indústria alimentària
Venda i comercialització de productes alimentaris
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
Projecte intermodular
Mòdul professional optatiu
PROCESSOS I QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
Comercialització i Logística en la Indústria Alimentària
Gestió de Qualitat i Ambiental en la Indústria Alimentària
Manteniment Electromecànic en Indústries de Procés
Tecnologia Alimentària
Biotecnologia Alimentària
Anàlisi d’Aliments
Tractaments de Preparació i Conservació dels Aliments
Organització de la Producció Alimentària
Control Microbiològic i Sensorial dels Aliments
Nutrició i Seguretat Alimentària
Processos Integrats en la Indústria Alimentària
Innovació Alimentària
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
Projecte intermodular
Mòdul professional optatiu
CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA
Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria
Elaboracions en forneria-briioxeria
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
Elaboracions de confiteria i altres especialitats
Postres en restauració
Productes d’obrador
Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Presentació i venda de productes de forneria i pastisseria
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
Projecte intermodular
Mòdul professional optatiu
altres ofertes formatives

altres ofertes formatives