Indústries alimentàries

Indústries alimentàries

CICLES FORMATIUS Nivell Centre Lloc
Elaboració de productes alimentaris – NOU CFGM INS Montsià Amposta
Forneria, pastisseria i confiteria CFGM INS Dertosa Tortosa
Processos i qualitat en indústries alimentàries CFGS INS Montsià Amposta

CFGM ELABORACIÓ PRODUCTES ALIMENTARIS

Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Principis de manteniment electromecànic
Matèries primeres en la indústria alimentària
Operacions de condicionat de matèries primeres
Tractaments de transformació i conservació
Processament de productes alimentaris
Processos tecnològics en la indústria alimentària
Venda i comercialització de productes alimentaris
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
Projecte intermodular
Mòdul professional optatiu

PROCESSOS I QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

Comercialització i Logística en la Indústria Alimentària
Gestió de Qualitat i Ambiental en la Indústria Alimentària
Manteniment Electromecànic en Indústries de Procés
Tecnologia Alimentària
Biotecnologia Alimentària
Anàlisi d’Aliments
Tractaments de Preparació i Conservació dels Aliments
Organització de la Producció Alimentària
Control Microbiològic i Sensorial dels Aliments
Nutrició i Seguretat Alimentària
Processos Integrats en la Indústria Alimentària
Innovació Alimentària
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
Projecte intermodular
Mòdul professional optatiu

CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA

Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria
Elaboracions en forneria-briioxeria
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
Elaboracions de confiteria i altres especialitats
Postres en restauració
Productes d’obrador
Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Presentació i venda de productes de forneria i pastisseria
Anglès professional
Digitalització aplicada als sectors productius
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
Projecte intermodular
Mòdul professional optatiu